Viritysmittari Clip Cherub WST-630C
Viritysmittari Clip Cherub WST-630C Viritysmittari Clip Cherub WST-630C Viritysmittari Clip Cherub WST-630C Viritysmittari Clip Cherub WST-630C

Viritysmittari Clip Cherub WST-630C

20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tämän helpompaa ei soittimesi virittäminen voi enää olla sillä tässä mittarissa ei ole yhtään nappulaa.
Laita mittari kiinni soittimeesi (kiinnityskohta riippuu soittimesta, lapa, kaula, kansi, kaikuaukon reuna jne.) niin se käynnistyy automaattisesti ja olet valmis virittämään. Jos virität esim. kitaraa niin näppää kerran haluamaasi kieltä ja mittari näyttää missä vireessä kieli on. Sen jälkeen viritys on helppoa selkeän värinäytön avulla.


HELPPO KÄYTTÄÄ
Jos kielesi on matala näkyy näytöllä oranssilla missä vireessä kieli on. Jos kieli on liian korkea näkyy vire punaisella. Kun näytöllä on virittämäsi kielen kirjain ja väri vihreä on kieli vireessä! Mittari toimii kannenvärähtelystä eikä se häiriinny ympärillä olevista muista soittimista.

Cherub WST-630C viritysmittari on niin pienikokoinen että se mahtuu helposti vaikka rintataskuusi. Jos mittari on kiinni soittimessa eikä sitä käytetä viiteen minuuttiin sulkeutuu se automaattisesti. Kun näppäät taas kieltä tai tuotat muulla tavalla soittimestasi äänen kytkeytyy se päälle automaattisesti. Kun otat viritysmittarin irti lavasta sulkeutuu se automaattisesti. Laite toimii paristolla joka tulee mukana pakkauksessa.

Tuning range:A0(27.5Hz)~C8(4186Hz)
Tuning mode:Chromatic
Tuning precision:±1cent
A4 range:440Hz
Detection method:Clip
Tuning mode:Auto
Power supply: 3V(CR2032)Lithium battery
Dimensions:48(W)x44(D)x27(H)mm
Weight:21g