Sähkörumpusetti Nux DM-1
Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1 Sähkörumpusetti Nux DM-1

Sähkörumpusetti Nux DM-1

395,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

NUX DM-1 DIGIRUMPUSETTI

Lisää tästä ostoskoriin Red Star Design Award palkinnon voittanut sähkörumpusetti joka sopii niin alkajille kuin vähän jo pidemmälle ehtineille!


NUX DM-1 digirumpusetti jossa on 20 eri tyylistä rumpusettisoundia kuten esim. Rock, Jazz, Blues, Metal,Electronic jne. 

Kaikkia soundeja voi muokata 3:lla säädettävällä efektillä. 

Myös Drum Coach -opetustoiminto,Metronomi, TAP tempo, USB, MIDI, kuulokeliitäntä, AUX IN ja ulostulo vahvistimeen.


Nauhoitusmahdollisuus tietokoneeseen (REC)


3 x tom, 1 x virveli, 1 crash, 1 x ride, 1 x hi hat, 1 x basarin pedaali
NUX DM-1 sähkörummut. Oivalliset sähkörummut aloittelevalle ja jo pidemmälle ehtineelle rumpalille. Sisältää 20 eri rumpusettiä NUX DM-1 rummuissa on uusi ja innovatiivinen "One-Knob" toiminto jolla saat lisättyä soundiisi kolmea eri efektiä (Drive, Compress ja Wet) jotka muokkaavat soundiasi haluamanlaiseksi. 

Rummuissa on myös oppimista helpottavia toimintoja kuten "Coach" toiminto joka opettaa sinua soittamaan sekä metronomi. Voit myös helposti äänittää soittoasi USB-MIDI-liitännän ansiosta ja käyttää NUX-DM1 rumpuja minkä tahansa musiikkisoftan kanssa. 

NUX DM-1 sähkörummut ovat erittäin kevyet painoltaan mutta silti tukevat ja kestävät. Ne on helppo viedä paikasta toiseen tarvittaessa sillä ne myös taittuvat helposti kasaan kuljetusta varten.

Voit liittää niihin kuulokket tai ulkoisen vahvistimen kuten esimerkiksi NUX DA-30 mallin. AUX IN liitännän ansiosta voit kytkeä esim. puhelimesi niihin ja jammailla lempibiisiesi kanssa. Setin basso ja hi-hat pedaali ovat ns. äänettömät joten voit harjoitella rauhassa ilman että muut talon asukkaat häiriintyvät!