Digitaalipiano Kawai ES120 (musta)
Digitaalipiano Kawai ES120 (musta)

Digitaalipiano Kawai ES120 (musta)

Digipiano kotiin ja keikalle!

777,00 €
Sisältää alv. 24 %
  • Kawai ES120 -digitaalipiano (valkoinen) Digipiano kotiin ja keikalle! Kawai ES120 -digitaalipiano (sähköpiano) on uusin lisäys korkealle arvostettuun ES-tuotesarjaan. Pianossa on parannettu Responsive Hammer Compact -koskettimisto, Shigeru Kawai -flyygelin kaunis soundi, sekä sisäänrakennettu Bluetooth® MIDI ja Audio. Pianossa on täysimittainen painotettu vasarakoskettimisto, siitä huolimatta se on kevyt ja kompakti - täydellinen keikkapiano huomattavan edulliseen hintaan!


Pääominaisuudet

  • Parannettu Responsive Hammer Compact -koskettimisto
  • Shigeru Kawai SK-EX- and Kawai EX -flyygelisoundit 88:n koskettimen samplauksella
  • 25 soundia, Dual- ja Split-moodit, 100 rumpukomppia
  • 2 kuulokeliitäntää, erillinen stereolinjaulostulo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth® MIDI ja audio
  • PianoRemote-appi iOS- ja Android-mobiililaitteille
  • Tyylikäs ulkonäkö ja tukeva rakenne, paino vain 12.5 kg
  • Lisävarusteena tyylikäs jalusta ja kolmen pedaalin sarja


Kawai ES-sarjan on suunniteltu tuottamaan paras soittotuntuma mahdollisimman kevyeen ja kompaktiin pianoon. Nämä tyylikkäät instrumentit ovat ihanteellisia muusikoille, jotka vaativat pianoltaan autenttista kosketusta ja inspiroivia soundeja, mutta toisaalta myös keveyttä ja kompaktia kokoa esim. kodin sisustuksen suhteen.

 Uusimman ES-sarjan mallit ovat keveytensä, tehokkaan kaiutinjärjestelmän, ja runsaiden liitäntöjen ansiosta erinomainen valinta mm. keikkaileville muusikoille, oppilaitoksille, ja seurakunnille. Lukuisat muokattavat asetukset, Bluetooth MIDI ja audio, sekä mobiililaite-apit mahdollistavat ES120:n räätälöinnin sopimaan kaiken ikäisille ja tasoisille soittajille.


Responsive Hammer Compact -koskettimisto

Kawai ES120:n Responsive Hammer Compact -koskettimisto on suunniteltu tuottamaan akustiselle flyygelille ominainen kosketus mahdollisimman tarkasti kevytrakenteisessa keikkapianossa. Uudistetun koskettimiston toiminta perustuu arvostettuun Responsive Hammer -teknologiaan. Jouseton tekniikka ja tukeva rakenne takaavat koskettimen tasaisen liikkeen sekä alas- että ylöspäin. Myös koskettimiston pehmustemateriaalia on kehitetty vähentämään koskettimiston melua entistä paremmin, ja sen ansiosta kosketus on tasaisen luonnollinen ja erittäin autenttinen.


 

Akustisen pianon soittotuntuma

Responsive Hammer Compact -koskettimisto jäljittelee tarkasti akustista pianoa. Bassokoskettimien soittotuntuma on raskaampi, ja diskanttia kohti mentäessä soittotuntuma kevenee. Akustisten esikuvien mukaan koskettimistossa on myös käytetty erilaisia vasarapainoja eri soittoalueilla. Nämä yksityiskohdat lisäävät soittotuntuman vakautta erityisesti fortissimo-soitossa, kuitenkin säilyttäen kontrolliherkkyyden pianissimoissa, joten koskettimisto täyttää vaativimmankin pianistin tarpeet.

Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliä

Kawai ES120:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli - Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta ”Japanin johtavana pianona”, ja se on löytänyt paikkansa ympäri maailmaa konserttisaleissa ja musiikkioppilaitoksissa. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi ES120:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging™ -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.


Täysi 88 koskettimen stereo-samplaus

Kawai ES120:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte ”venytetään” usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan ES120:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.Progressive Harmonic Imaging -teknologia

Soitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla - lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. ES120 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.

Laaja valikoima pianosoundeja

Klassisten SK-EX- ja EX-konserttiflyygelisoundien lisäksi ES120 tarjoaa myös jazz-, pop- ja modern-variaatiot, joten sopiva pianosoundi löytyy helposti olipa musiikin genre mikä tahansa. Mukana on myös perinteinen Kawain pystypiano, kun tarvitaan nostalgisempaa pianosoundia tai intiimimpää tonaalista sävyä.


Realistinen tilakaiku

Kawai ES120:n tehokas digitaalinen efektiprosessori tehostaa soittimen perussoundeja. Niiden avulla voidaan simuloida esim. konserttisalien ja muiden esitystilojen akustiikkaa. Tuloksena on rikas ja eloisa pianon sointi, joka tarjoaa poikkeuksellista realismia ja inspiroi kaiken tasoisia soittajia.

Äänentoistojärjestelmä

ES120:n äänentoistojärjestelmä tarjoaa vaikuttavan 20W tehon, joka riittää täyttämään keskikokoisen huoneen kauniilla Shigeru Kawai -flyygelisoundilla. Lisäksi pianossa on matalien äänekkyystasojen balansointi -toiminto (Low Volume Balance). Ominaisuudesta on hyötyä soitettaessa kaiuttimien kautta hiljaisilla tasoilla. Se säätää automaattisesti koskettimiston herkkyyttä ja äänenväriä, ja mahdollistaa myös pianissimo-soiton pehmeästi ja luonnollisesti.


Digitaalinen piano tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta

Autenttisen kosketintuntuman ja rikkaiden sointivärien lisäksi ES120 tarjoaa tarjoaa koko joukon käteviä digitaalipianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään. Mukana on laaja valikoima erilaisia soitinääniä, Dual- ja Split-moodit, säädettävä metronomi, 100 rumpurytmiä, sekä mahdollisuus äänittää ja toistaa soittoa. Erityisesti keikkasoittajia varten pianosta löytyy muistipaikat soundiasetuksille, sekä linjaulostulot ulkoisia äänentoistojärjestelmiä varten. Pianon voi myös liittää älylaitteisiin ja tietokoneisiin langattomilla Bluetooth® MIDI- ja Audio -liitännöillä, sekä USB-MIDI-portin kautta.


Integroitu Bluetooth®-liitäntä

USB-MIDI-liitännän lisäksi ES120 on varustettu Bluetooth® MIDI- ja Audio -tekniikalla, joten piano pystyy kommunikoimaan langattomasti mobiililaitteiden kanssa. Kun Bluetooth®-yhteys on luotu pianon ja mobiililaitteen tai läppärin välille, päästään nauttimaan musiikkiaiheisten applikaatioiden laajasta määrästä. Pianon tehokkaan äänentoistojärjestelmän kautta voidaan myös striimata audiota ilman erillisiä kaapeleita. Ja toki pianolla voi myös soittaa striiimattavan audion päälle!


PianoRemote-sovellus

PianoRemote-sovellus toimii iOS- ja tuettujen Android-laitteiden kanssa langattoman Bluetooth-yhteyden välityksellä. Sen avulla voidaan vaihtaa ja muokata ääniä, säätää pianon asetuksia, tai nauttia laajasta sisäänrakennetusta musiikkisisällöstä vaikkapa mukavasti nojatuolissa istuen.


Kattava soundivalikoima

Akustisten pianosoundien lisäksi ES120:n soitinvalikoimassa on mukana mm. sähköpianoja, Hammond-urkuja, kirkkourkuja, jousia, bassoja, ja vibrafoni. Dual-moodissa voidaan kerrostaa kaksi erilaista soundia päällekkäin. Yhdistämällä flyygelisoundiin esim. jousiorkesteri, saadaan ilmoille täyteläisen orkestraalinen soundi. Split-moodissa koskettimisto jakautuu kahteen osaan, joista kummallekin voidaan valita oma soundi. 


Keikkavalmis piano

ES120 on oivallinen valinta keikkailevalle muusikolle; se on kevyt ja kompakti, ja kuitenkin siinä on autenttinen pianon kosketus ja huippulaadukkaat soundit. Muistipaikkojen avulla on helppo palata ennalta säädettyihin soundiasetuksiin. Stereo-linjaulostulon avulla ES120 voidaan liittää miksereihin ja PA-järjestelmiin, ja tällöin pianon omia kaiuttimia voi käyttää soittajan omaan monitorointiin.


Uudistettu design, kevyt rakenne

ES120:n design on uudistettu, ja säätimet on sijoitettu tyylikkäästi koko koskettimiston pituudelta kulkevaan kiillotettuun listaan. Tyylikkäästä koteloinnista huolimatta ES120 painaa ainoastaan 12.5 kg, joten se on erinomainen valinta keikkailevalla muusikolle, kuin myös oppilaitoksille ja seurakunnille.


HML-2 -jalusta

Lisävarusteena myytävä HML-2 on tyylikäs jalusta, jolla tämä keikkavalmis piano muuttuu ultra-kompaktiksi kotisoittimeksi. Puusta valmistettuna se on mainio ratkaisu, kun etsitään perinteistä metallista kosketinsoitintelinettä tyylikkäämpää ratkaisua. Piano kiinnitetään jalustaan neljällä ruuvilla, ja sen voi myös nopeasti irrottaa esim. keikalle lähdettäessä. Jalustaa on saatavilla samoissa väreissä kuin pianokin. Mitat: 130x28x68 cm.


F-351 -pedaalisarja

F-351 kolmen pedaalin sarja tarjoaa täydellisen flyygelin soittokokemuksen ultra-kompaktissa koossa. Kaikupedaalin lisäksi pedaalisarjassa on una corda- ja urkupistepedaalit. F-351 -pedaalisarja kiinnitetään HML-2 -jalustaan. Pedaalisarja on saatavilla samoissa väreissä kuin pianokin. Mitat: 127x20x7 cm.

F-10H -pedaali

Korkealuokkainen F-10H -pedaali mahdollistaa ES120:n edistyneen puolipedaali-ominaisuuden hyödyntämisen. Lujarakenteisen pedaalin pohjassa on liukumaton kumimatto. Täysipitkä pedaali on tasapainotettu realistisesti, ja optinen sensori takaa nopean ja luotettavan toiminnan.