Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle
Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle

Langaton mikrofonijärjestelmä NUX B-3 Plus Mic bundle

NUX B3 mikrofonijärjestelmä muuttaa nykyisen mikrofonisi langattomaksi!

179,00 €
Sisältää alv. 24 %

NUX B-3 PLUS MIC BUNDLE LANGATON MIKROFONILÄHETIN JA VASTAANOTIN + MIKROFONI


Tee mikrofonistasi langaton ilman pätkimistä, viivettä tai että soundi kärsii! NUX B3 on odotettu uutuus markkinoille jolla muutat minkä tahansa mikrofonin langallisesta langattomaksi. Se toimii USB-latauksella viisi tuntia ja toimii moitteettomasti sisällä ja ulkona kantosäteen ollessa jopa 30 metriä. NUX B3 Bundle sisältää lähettimen, vastaanottimen ja NUX laulumikrofoni.. 


NUX B3 PLUS muuntaa jo omistamasi mikrofonin langattomaksi. Sen alle 3,5 ms latenssi on niin pieni, ettet huomaa tai kuule sitä. NUX B3 PLUS ei pätki eikä pidä ylimääräistä ääntä. Vain mikrofonisi oma ääni! Kantosäde tällä tuotteella on jopa 30-metriä ja akunkesto jopa 7h.

NUX B3 PLUS:ssa on langaton USB-latauksella toimiva vastaanotin ja lähetin. Lähetin kytketään mihin tahansa mikrofoniin, ja vastaanotin vahvistimen, mikserin, tai tallentimen inputiin.

Kytke virta päälle molempiin laitteisiin ja voit aloittaa käytön!

toimii 2,4 GHz taajuudella
6 kanavaa, hakee automaattisesti parhaiten kuuluvan kanavan
latenssi pienempi kuin 3,5 ms
latauksen kesto n. 5 tuntia
24 bit/ 44.1KHz Hi-Resolution äänenlaatu
Super pieni latenssi < 3.5ms
Kantosäde 30 metriä
Dynamic Range: 108db
Operating Band: 2.4GHz ISM Worldwide
THD+ Noise: < 0.02% ( 1KHz@-10dbFS )
Automaattinen lähettimen ja vastaaottimen paritus, plug-n-play
Ladattavan akkupariston kesto 7 h