Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys
Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys  Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys  Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys  Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys

Myydään asiakkaan lukuun Kitaramikrofoni Dimarzio DP228 Crunch Lab tallamikki F-spaced (52mm) leveys

50,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Mikrofoni on käyttämätön ja paketti aukaisematon.

Myydään asiakkaan lukuun, vain liikkeestä tai muussa tapauksessa sovi 08-2231 350 / BRR-MusiikkiJohn Petruccin signature mikin nimi kertoo kaiken: Crunch!. Iso ja tiukka soundi joka ei ole liian tunkkainen tai laiha.

Ulospäin mikki on samannäköinen kuin D Sonic mutta sisäiseltä rakenteeltaan täysin erilainen. Petrucci ei halunnut mikkiä joka "kirkuu" tai toistaa bassoa tukkoisuuteen asti. Soundissa on keskitytty enemmän avoimmuuteen. 

  • Väri: musta, kromatut navat
  • Magneetti: keraaminen
  • Treble: 4,5/10
  • Middle: 5,5/10
  • Bass: 6,0/10
  • Teho: 410mV

DiMarzio-mikrofoneja on saatavilla erilaisilla kuorilla ja useilla eri värivaihtoehdoilla. Lue lisää mikrofonien kustomoinnista täältä.

Huom!

- F-Spaced-malli tallaan jos kielten leveys tallassa 51mm.

- Perinteinen-malli tallaan jos kielten leveys tallassa 48mm.

- Kampikitarat (tremolo tai Floyd Rose) joiden yläsatula on 43mm tai enemmän kannattaa varustaa F-Spaced kaulamikeillä. 

Jos olet vaihtamassa tallamikkiä etkä tiedä kielten leveyttä kannattaa aina valita F-Spaced. Näin on varmaa että e-kieli ei jää kokonaan mikin navasta sivuun.