Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt)
Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt) Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt) Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt) Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt) Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt)

Myydään asiakkaan lukuun Sähkörumpusetti Roland TD-11K (käyt)

550,00 €

Myydään asiakkaan lukuun, vain liikkeestä tai muussa tapauksessa sovi 08-2231 350 / BRR-Musiikki


  • Uusi lyönnintunnistus sekä käyttäytymismallinnus mahdollistavat täydellisen ja luonnollisen soittokokemuksen.
  • Ilmeikäs ja monipuolinen äänimaailma kattaa useimmat erilaiset musiikkityylit.
  • Huolella äänitetyt, mukana soitettavat kappaleet ovat ihanteellisia harjoitteluun ja esityksiin.
  • COACH-toiminto kehittää tehokkaasti taitoja kotona, koulussa ja missä vain harjoittelet tai lämmittelet.
  • USB-ominaisuuksien avulla suora yhteys tietokoneohjelmiin, varmuuskopiointi sekä mukanasoitettavien kappaleiden toistaminen.
  • Kompakti ja vakaa rumputeline (lisävaruste MDS-4V) on nopea kasata ja kätevä kuljettaa.SuperNATURAL-äänetMyös edullinen TD-11 on SuperNATURAL-äänimoduli ja mahdollistaa luonnollisen sekä realistisen soittokokemuksen. Sähkörumpujen soittaminen ei siis enää ole budjetista tai soittotaidoista kiinni. 

Nyt kaikki voivat nauttia rummuttelusta kotona, kouluissa ja keikoilla.Mesh-kalvollinen virveliPDX-8:ssa on Rolandin mahtava tuplatriggaus, joka mahdollistaa tarkan ja tasaisen lyönnintunnistuksen kalvolta ja kantista. Miellyttävät ja akustisesti hiljaiset rim-lyönnit ovat laajennetun 10" vanteen ansiota. Myös PD-8A tomit omaavat todella virheettömän lyönnintunnistuksen ja kestävän rakenteen.Kompakti ja käytännöllinen hi-hatCY-5-symbaalissa on 10" lyöntialue ja luonnollinen keinuva liike. 

FD-8-pedaalin avulla rumpali tuottaa realistiset hi-hat-äänet sekä luontevat siirtymät avatun ja suljetun äänen välillä.Luonteva bassariKD-9:n kankainen lyöntipinta on miellyttävä polkea, se reagoi tarkasti ja on todella dynaaminen. 

Bassari toimii hienosti myös tuplilla soitettaessa.*bassarin pedaali on lisävarusteRumputelineTyylikäs MDS-4V on Rolandin kaikkein tilaasäästävin rumputeline. Metallisen vaakaputken ansiosta se on entistäkin vakaampi ja kestävämpi.*MDS-4 on lisävaruste

- Huom, bassaripedaali sekä penkki eivät kuulu settiin.