Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio
Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio

Rumpukoulu Mika Säily Rumpalin Kontrolli ja Koordinaatio

45,00 €
Sisältää alv. 10 %

Tuntuuko siltä, että harjoittelultasi puuttuu suunta? Tuntuuko siltä, että harjoittelusi ei tuota tulosta? Tuntuuko siltä, että harjoittelusi luisuu aina samaan soitteluun?

Ei hätää! Oppikirjassa lähdetään liikkeelle siitä, miten harjoitella. 

Katso esittelyvideo https://youtu.be/XzyEoCGtuuU 

Rumpalin kontrolli ja koordinaatio on metodi, jossa lähdetään rakentamaan soittotaitoa kestävän perustan päälle alkaen peruslyönneistä ja kehon hallinnasta.

”Erinomainen oppikirja Mika Säilyltä: rudimentaalisten perusasioiden kautta rumpusetin soittoon, ja sitä kautta eri tyylilajeihin.” 

– Risto Skrikberg, opettajalegenda.

Rudimentaalisuus tarkoittaa perusteita. Se on samalla soiton kieli. Sitä voisi verrata intialaiseen klassiseen sanskriittiin tai latinankielen merkitykseen eurooppalaiseen ajatteluun. Rudimentaalisuutta voidaan pitää rumpaleiden sivistyskielenä, joka elää kaikessa länsimaisessa lyömäsoittamisessa välillä piilossa ja välillä pinnassa. Rudimentaalisuudesta voi ponnistaa mihin suuntaan haluaa.

Lyöntitekniikka perustuu kirjassa ns. Yhdysvaltain itärannikon tyyliin. Jos nimet Frank Arsenault tai Steve Gadd sanovat, niin kyseessä on juuri sama lyömäsoittamisen tapa. 

Kirjassa paneudutaan huolellisesti rudimentaalisten peruslyöntien ja rudimenttien käyttämiseen rumpusetillä ja esimerkiksi symbaalisoitossa. Tämä sidosaine usein puuttuu, että mitä rudimenteilla tai peruslyönneillä tehdä sitten instrumentin kanssa.

Kirja on selkeästi tullut tarpeeseen, sillä ensimmäisen kuukauden aikana sitä on myyty jo 100 kpl. 

”Mika on hienosti pukenut samoihin kansiin tärkeimmät perusasiat, joihin jokaisen lyömäsoittajan kannattaa tutustua. Henkilökohtaisesti olen hyötynyt myös Mikan into/infohimoisesta lähestymisestä siihen, että koskaan ei ole liian vanha kääntämään suuntaa omassa soittimenhallinnassa. Kiitos Mika tästä opuksesta.” 

– Kai Hahto, Nightwish. 

Oppikirjassa käsitellään myös jalkatekniikkaa perus polkemistekniikoiden kautta samalla tavalla huolellisesti rakentamalla uusi kerros perusteiden päälle.

Kirjassa on 160 videota, joiden kesto ylittää neljä tuntia. Videoihin päästään kirjaan painetuilla QR-koodilinkeillä mobiililaitetta käyttäen. Halutessa kirjan tilanneet saavat linkit myös taulukkona.

Kirjassa on 110 sivua (130 g silkki) ja se on sidottu metallikierteellä. ISMN 9790550015562.