Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen)
Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen) Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen)

Digitaalipiano Kawai CN29 (Valkoinen)

1 198,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kawai CN29 -digitaalipiano (sähköpiano) yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III -kosketinkoneiston, upeat SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien soitinäänet Onkyon suorituskykyiseen äänentoistoon.  Kätevät USB- ja Bluetooth®-ominaisuudet kruunaavat kokonaisuuden. Näin syntyy kilpailukykyisesti hinnoiteltu, monipuolinen huippupiano!Ominaisuuksia:

  • Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -kosketinkoneisto
  • Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -pinnoite koskettimistossa, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
  • Progressive Harmonic Imaging -äänimoottori 88-koskettimen samplauksella
  • Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
  • Onkyon kanssa yhteistyönä kehitetty audiotekniikka
  • Integoitu langaton Bluetooth MIDI
  • Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
  • Spatial Headphone Sound (SPS) -kuulokesoundi
  • Tyylikäs moderni kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö


Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen koskettimiston, kauniin konserttiflyygelin sointikuvan, sekä kuulokeliitännät jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!
Koskettimisto kuin konserttiflyygelissä

CN29:n uskomaton Responsive Hammer III -kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman realistisella liikeradalla ja tukevalla jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta herkkkyys ja tarkkuus ovat aivan omaa luokkaansa. Koskettimiston tukeva rakenne takaa puolestaan sen, että koskettimisto toimii hiljaisesti, ja että koskettimien liikerata on täsmällinen myös staccato- ja fortissimo-soitossa.


Koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa - bassorekisterissä koskettimet ovat raskaampia ja diskanttirekisterissä vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys-toiminto (Let-Off) tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Tämä mahdollistaa nopeamman sävelrepetition, aivan kuten akustisessa flyygelissä. Nämä tärkeät ominaisuudet palvelevat vaativimpiakin pianisteja, ja antavat myös nuoremmille pianisteille realistisen kuvan akustisen flyygelin kosketuksesta, jolloin myös siirtyminen oikean konserttiflyygelin ääreen sujuu mukavasti. 


Oikeat vastapainot

Koskettimiston asteittaisen painotuksen lisäksi kaikissa koskettimissa on myös vastapainot. Aivan kuten akustisissa pianoissa, auttavat nämä vastapainot keventämään kosketusta pianissimo-soitossa, ja ja forte-kohdissa ne jykevöittävät soittotatsia. Toisin sanoen vastapainojen ansiosta koskettimiston hallinta helpottuu.

 

KolmoissensoritResponsive Hammer III -koskettimistossa on kolmoissensorit, jotka osaltaan lisäävät soittotuntuman todentuntuisuutta. Kolmas sensori parantaa pianon reagointia soitettaessa samaa säveltä monta kertaa peräkkäin. Toisin kuin yleisimmissä kaksoissensorilla varustetuissa koskettimistoissa, mahdollistaa tämä aidontuntuisen sävelten ”kerrostumisen” sen sijaan, että aiemmin soitetut sävelet häviäisivät. Lisäksi Kawai-koskettimiston teknologia mittaa myös nopeutta jolla kosketin vapautetaan. Tämä vaikuttaa siihen miten sävelen sointi sammuu, ja tarjoaa näin laajemman ilmaisuvoiman staccato- ja legato-soiton välille.  Ivory Touch -pinnoitteetCN29:n valkoiset koskettimet on viimeistelty Ivory Touch -pinnoitteella. Tämä hienorakenteinen materiaali absorboi hienovaraisesti sormenpäiden hikeä ja rasvaa, ja auttaa näin soittimen hallinnassa. Koskettimissa on mattapinta, joka on sileä mutta ei liukas. Kosteuden imeytyessä lika ja rasva jäävät koskettimien pintaan, jolloin koskettimet on helppo pyyhkiä puhtaiksi kostealla liinalla.


  UloslöysäysLuokassaan aidoimpana digitaalisena pianokoskettimistona Responsive Hammer III -koskettimisto sisältää akustisille pianoille ominaisen uloslöysäyksen (Let-Off). Toiminto ilmenee pienenä koskettimen nykäyksenä painettaessa se pehmeästi alas, ja kokeneet pianistit hyödyntävät sitä soittaessaan kappaleiden pianissimo-osia. Uloslöysäys mahdollistaa myös nopeamman repetitio-soiton.  


Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliäKawai CN29:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli - Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta ”Japanin johtavana pianona”, ja se on levynnyt ympäri maailmaa konserttisaleihin ja musiikkioppilaitoksiin. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi CN29:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging™ -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.  


Täysi 88 koskettimen stereo-samplausKawai CN29:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte ”venytetään” usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan CN29:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.  Progressive Harmonic Imaging -teknologiaSoitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla - lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. 


CN29 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.  VirtuaaliteknikkoKokeneen pianoteknikon tieto-taito on oleellista, kun akustisesta pianosta halutaan saada paras mahdollinen sointi. Normaalin virityksen lisäksi teknikko pystyy tekemään monia hienosäätöjä, joilla pianon soinnista saadaan parhaat mahdolliset puolet esille. CN29:n tehokas ”Virtual Technician Smart Mode”-toiminto jäljittelee näitä hienosäätöjä digitaalisesti. Sen avulla voidaan säätöjä muuttaa 10 ennalta ohjelmoidulla asetuksella, jotka muokkaavat sointia älykkäästi vastaamaan erilaisia musiikkityylejä. 


Monipuolisempi älypuhelimen PianoRemote-apilla käytettävä ”Advanced Mode” antaa soitajalle mahdollisuuden tarkempiin säätöihin mm. kosketyksen herkkyyden, hienovirityksen, vasarakoneiston ja koskettimiston hälyäänien, kielten ja sammutinkoneiston resonanssien suhteen.   Huippuluokan audioteknologiaaOnkyo on yksi Japanin johtavista huippuluokan audio-laitteiden valmistajista. Kawai ja Onkyo ovat yhteistyönä kehittäneet CN29:n äänentoiston, joka on rakennettu huippuluokan komponenteista, ja tarjoaa luokkansa parhaan äänenlaadun täyteläisen selkeällä toistolla ja minimaalisella säröllä.  Premium-tason 

Onkyo-kaiuttimetKawai CN29:n korkealaatuiset Onkyo-kaiuttimet valittiin niiden tasaisen taajuusvasteen ja erittäin alhaisten säröominaisuuksien perusteella. Tämä takaa alkuperäisen Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin täysipainoisen sointimaailman.  Digitaalinen piano tarjoaa mukavuutta ja joustavuuttaProgressive Harmonic Imaging -äänimoottorin ja luokkansa johtavan Responsive Hammer III -koskettimiston lisäksi Kawai CN29 tarjoaa koko joukon käteviä digitaalipianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään. Mukana on laaja valikoima erilaisia soitinääniä, sisäänrakennetut oppitunnit, mahdollisuus äänittää ja toistaa soittoa, sekä Bluetooth®-toiminto älylaitteiden langatonta yhdistämistä varten. 

 Kattava soundivalikoimaKauniiden pianosoundien lisäksi CN29:n ominaisuuksiin kuuluu myös kattava valikoima muita soundeja. Akustisten pianosoundien lisäksi mukana on mm. sähköpianoja, Hammond-urkuja, kirkkourkuja, jousia, kuoroja, sekä erilaisia synasoundeja. Dual-moodissa voidaan kerrostaa kaksi erilaista soundia päällekkäin. Yhdistämällä flyygelisoundiin esim. jousiorkesteri, saadaan ilmoille täyteläisen orkestraalinen soundi. Split- ja Four Hands-moodeissa koskettimisto jakautuu kahteen osaan, joista kummallekin voidaan valita oma soundi. Voimakkuusbalanssit ja muut säädöt on helppo tehdä soittimen intuitiivisen käyttöliittymän avulla.


  PianotunnitKawai CN29:n kätevän pianotuntitoiminnon avulla pianistit voivat opiskella klassisten Czernyn, Burgmüllerin, Chopinin ja Beyerin etydien tai suosittujen Alfred's Basic Piano -kurssikirjojen avulla. Kunkin etydin vasemman ja oikean käden osuutta voi harjoitella erikseen säädettävän metronomin avulla avulla. Valmis kappale voidaan taltioida ja kuunnella pianon muistista itsearviointia varten.* Nuotit ja Alfred-oppikirjat myydään erikseen.  Integroitu Bluetooth®-yhteysTavallisten USB- ja MIDI-porttien lisäksi CN29:ssä on myös integroitu Bluetooth MIDI -tekniikka, jonka välityksellä digitaalinen piano voi kommunikoida tuettujen älylaitteiden kanssa langattomasti. Kun soitin on yhdistetty älylaitteeseen, voidaan soittimen toimintoja laajentaa monilla eri sovelluksilla. Kawain oma Virtual Technician -sovellus on ilmainen, ja sillä voidaan säätää soittimen eri toimintoja todella nopeasti ja kätevästi.  


Grand Feel Pedal -järjestelmäKawai Grand Feel Pedal -järjestelmä vahvistaa CN-sarjan mainetta hintaluokkansa realistisimpina pianoina. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä jäljittelee tarkasti Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin pedaalien tuntumaa, ja parantaa entisestään CN29:n autenttisuutta.  Ylivoimainen kuulokesoundiCN29:n Spatial Headphone Sound (SHS) laajentaa pianosoundin syvyyttä ja realismia kuulokekuuntelussa, ja vähentää korvien väsymistä. Lisäksi soittaja voi määritellä käyttämänsä kuuloketyypin(avoin, puoliavoin, korvanappi, jne.) optimaalisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.  


Käyttöliittymä OLED-näytölläCN29:n helposti operoitava käyttöliittymä on upotettu koskettimiston vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö antaa tiedot valituista sointiväreistä ja asetuksista. Osa CN29:n helppokäyttöisyyttä on mahdollisuus valita äänet ja toiminnot suoraan ohjauspaneelista toisin kuin monissa muissa vastaavan hintaluokan pianoissa, joissa valintoja tehtäessä täytyy muistaa erilaisia näppäinyhdistelmiä.   

Ensiluokkaiset ominaisuudet kompaktissa koossaCN29:n modernissa kabinetissa on kaarevat etujalat, jotka lisäävät pianon vakautta. Vasempaan reunaan sijoitetut säätimet ja korkea etulevy antavat soittimelle perinteisen pystypianon näköä. Kompakti kabinetti on vain hieman yli 40 cm syvä, joten piano sopii hyvin pienempiinkin asuntoihin.   

Leveä ja käytännöllinen nuottitelineKawai CN29:n leveä ja säädettävä nuottiteline on suunniteltu toimimaan myös raskaampien nuottikirjojen tukena. Sen laadukas pintaviimeistely ja muotoilu toistavat pianon pyöristettyjä muotoja. Aivan kuten flyygelissäkin, voidaan nuottitelineen kulmaa säätää soittoasentoon sopivaksi, tai se voidaan kallistaa alas saakka mikä on kätevää esim. luonnosteltaessa musiikillisia ideoita nuottipaperin ääressä.  


ViimeistelyKawai CN29 -piano on helppo sovittaa moderniin sisustukseen, sillä värivaihtoehtoja on kolme erilaista: ruusupuu, mattamusta satiini, ja mattavalkoinen satiini.