Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt)
Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt) Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt) Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt) Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt) Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt) Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt)

Myydään asiakkaan lukuun: Bassokitara Fender Player Series Precision MN TPL (käyt)

600,00 €

Myydään asiakkaan lukuun ensisijaisesti liikkeestä. Muussa tapauksissa ota yhteyttä: info@brr.fi tai soita 08-2231 350Fender Player Series Precision Bass MN TPL

"Meksikon Fender" on suomenkielisenä terminä jo vakiinnuttanut itsensä merkitsemään laatua ja todellisia sähköbassojen työhevosia sopivaan hintaan eikä Player-sarja ole tästä poikkeus!

Player Precision Bass on jykevänä ja innovatiivisena täyttä Fenderiä! Soittotuntuma, tyyli ja tietty tärkeimpänä soundi ovat kaikki läsnä, vain odottamassa sopivaa soittajaa tuomaan niitä esiin musiikkinsa kautta. Tämä P Bass -malli on soundiltaan tarpeeksi määrätietoinen luovimaan läpi minkä tahansa musiikkityylin ja tarpeeksi kestävä selviämään vuosien keikkaelämää. 

Player Precision Bass noudattaa rakenteeltaan ajattomia Fenderin perinteitä. Runko on soitinpuista klassisinta, eli leppää ja sen päällä on kiiltävä ja kestävä polyesterlakkaus. Kaula on valmistettu yhdestä palasta korkealuokkaista vaahteraa ja sen satiinilakattu "Modern C"-kaulaprofiili on tarjoaa erittäin vaivattoman alustan uusien musiikillisten kuvioiden tapailemiseen. Uudet Player-sarjan Alnico V -mikrofonit ovat todella erottelevat ja tarjoavat juuri sitä oikeaa soundia mistä Fender sähköbassojen kantaisänä on tunnettu!

Player-sarja on Fenderin suosituin soitinmallisto, eikä syytä tarvitse miettiä kauaa soittimen käteen otettuaan.