Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292
Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292 Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292 Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292 Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292 Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292 Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292

Delaypedaali MXR Carbon Copy Deluxe analog Delay M292

Maailman myydyin analoginen delay!

249,00 €
Sisältää alv. 24 %

MXR CARBON COPY DELUXE ANALOG DELAY M292


MXR ei kutsu Delay-pedaaliaan turhaan Deluxe-versioksi. Tarjolla on valtava määrä lisäominaisuuksia ja sisuksena maailman myydyin analoginen delay, Carbon Copy.


Viiveaika on tuplattu 1200 millisekuntiin ja pedaaliin on lisätty Tap Tempo-kytkin. Toistoille on siis säätövaraa huikeasti jo näillä päivityksillä. Tap Tempolla viiveen saa jalalla tahdistettua lennosta mihin tahansa tilanteeseen. Ei tarvetta käännellä potikoita käsin kesken kappaleen kun rumpali kiilaa tai laahaa.


Tap Division toiminto mahdollistaa erilaisia tempojakoja. Valittu jako näkyy pedaalin näytössä.


Vintage-henkisen pyöreän ja lämpimän klassikko-Carbon Copyn lisäksi valittavissa on myös hifimpi, kirkkaampi ja leikkaavampi Carbon Copy Bright-soundi. Kummatkin 100% analogisia.


Lisää luonnetta ja tekstuuria toistoihin saa Modulation-toiminnolla, joka tuo ääneen analogista huojuntaa. Tämän kaiken päälle pedaalista löytyvät luonnollisesti tavalliset Regen, Speed ja Width-säädöt.


Eikä siinä kaikki...


EXP-liitäntä mahdollistaa useita lisätoimintoja. Ulkoinen ekspressio-pedaali voi vaihtaa portaattomasti kahden muistissa olevan soundiasetuksen välillä. EXP-liitäntään kytketty erillinen Tap Tempo-kytkin voidaan laittaa ohjaamaan useita erilaisia toimintoja: Tap-tempo, Bright-kytkin, Tap Division-kytkin, Modulation-kytkin tai vaihtamaan kahden eri soundiasetuksen välillä


Carbon Copy Deluxen sisältä löytyy Line Level/Instrument-kytkin, jolla efektin saa sovitettua parhaalla mahdollisella tavalla joko efektiluuppiin tai vahvistimen eteen. Sisältä löytyy myös Dry Kill-kytkin, jolla efekti menee "wet only"-tilaan esim. studiotyöskentelyä varten.

True Hardwire Bypass, 9 voltin paristokäyttömahdollisuus ja MXR:n tuhti rakenne täydentävät paketin. Carbon Copy Deluxe on jokaisen todellisen Delay-fanin hankintalistalla. 

 

  • Valittavissa klassinen Carbon Copy tai Carbon Copy Bright soundit
  • Tap Tempo-toiminto
  • Modulaation voi kytkeä päälle/pois ja sen määrä on säädettävissä
  • Viiveaika: 40ms - 1200ms
  • Tap-jako: Dotted 8th, 8th, Triplet, 16th
  • Erillisellä expression-pedaalilla(myydään erikseen) voi saumattomasti vaihtaa kahden muistissa olevan soundiasetuksen välillä
  • Erillisen Tap-kytkimen (myydään erikseen) voi asettaa ohjaamaan useampia toimintoja: Tap-tempo, Bright-kytkin, Tap Division-kytkin, Modulation-kytkin tai vaihtamaan kahden eri soundiasetuksen välillä 
  • Bypass: True Hardwire
  • Tarvitsee 9V pariston (ei mukana) tai 9V virtalähteen (ei mukana)