Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR
Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR

Konserttiukulele Gewa Wildlife K-CO-MAR

GEWA Konsertti-Ukulele Wildlife

114,00 €
Sisältää alv. 24 %
  • Concert-koko
  • Kansi Sapelia laseroidulla kuviolla
  • Pohja ja sivut Sapeli
  • Otelauta ja talla Viikunaa
  • Skaala 376 mm, satulaleveys 35 mm
  • Natural silkkimatta-lakkaus, avohuokoinenSis. topattu Gig-BagCrazy TurtleUkulelet ovat nauttineet kasvavasta suosiosta jo vuosia, ja hyvästä syystä: Kätevät, matkaystävälliset soittimet tuovat erikoisella soundillaan palan Eteläisten merten tunnelmaa olohuoneeseen, harjoitushuoneeseen, nuotiolle tai lavoille.

Kesän, auringon ja rannan tunne kaikkina vuodenaikoina.GEWA MANOA -sarja tarjoaa jotakin kaikille, jotka ovat löytäneet tämän tunteen tai haluavat löytää sen: aloittelijasta aina ukulele-ammattilaiseen.Valikoima sisältää laajan valikoiman kokoja ja malleja, puhtaasti akustisia, mutta myös sähköakustisia malleja sekä eksoottisia versioita, kuten ukulele-banjo.On tunnettua, että maku on subjektiivinen, myös suhteessa soittimen ulkonäköön. Mutta voimme objektiivisesti väittää, että jokainen saa rahoillensa vastinetta täältä. Hienosti koristeltu, suurenmoisesti maalattu tai hyvin yksinkertainen, MANOA-mallit ovat aina katsomisen arvoisia.Kaikki instrumentit toimitetaan pussilla, jonka varustelu ja muotoilu on mukautettu mallista ja hintaluokasta riippuen.