Ride-symbaali 20' Meinl classic, medium
Ride-symbaali 20' Meinl classic, medium

Ride-symbaali 20' Meinl classic, medium

229,00 €
Sisältää alv. 24 %

MEINL CLASSICS CUSTOM 20" MEDIUM RIDE -SYMBAALI

YLÄKESKIALUEISEN PROJISOIVA YLEISRIDE ROCK-RUMPALILLE

Medium Ride -nimi sopii kyseiselle symbaalille, sillä se on luonteeltaan todella medium. Sen sointi on keskipitkä, se ei ole kaikista kirkkain eikä kaikista tummin ja jopa sen volyymi on medium-tasoa. Asia on kuitenkin niin, että komppisymbaali saa olla medium. Sitä lyödään paljon ja ylikorostuneet piirteet alkavat huomaamatta nakertaa ajan mittaan. Kyseessä on hintaluokkansa saralla varsin tasapainoinen ride-symbaali, joka sopii monenlaiseen musiikkiin ja monenlaisille rumpaleille.   

  • Ns. "semi-pro"-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu ride-symbaali puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla. 
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom Extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: RMCC20MR

Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun. 

RAIKAS MATERIAALI JA CLASSICS PERHEEN TUKIVERKOSTO

Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.


Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14" crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.


Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.