Peavey Vypyr Tube 60
Peavey Vypyr Tube 60

Peavey Vypyr Tube 60

498,00 €
Sisältää alv. 24 %

Uusi Peavey VYPYR® -sarja iskee kiinni vampyyrin lailla ja muuttaa käyttäjänsä uskolliseksi klaanin jäseneksi! Kyseessä on markkinoiden teknologisesti kehittynein ja edullisin mallintava kitaravahvistinsarja. Rakkaisiin kilpailijoihin verrattuna tarjolla on tuplasti prosessointitehoa, mallinnuksia ja efektejä. VYPYR® määrittelee uudelleen kitaravahvistuksen tehon ja mahdollisuudet. Sarjassa hyödynnetään tehokkaan 32-bittisen liukuluku SHARC-prosessoinnin ja patentoidun TransTube-analogipiiriteknologian yhdistelmää.


---


Tarjolla on ensimmäistä kertaa kahdentoista suositun vahvistimen puhdas ja särökanava &ndash siis 24 vahvistinmallinnusta! 11 muokattavaa etuastepuolen &rdquo lattiapedaaliefektiä&rdquo ja 11 muokattavaa pääteastepuolen &rdquo räkkiefektiä&rdquo , kukin kahdella säädettävällä parametrillä. Voit käyttää samanaikaisesti viittä efektiä. Mikäli saundihimo ei näillä vielä tyydyty, voit kasvattaa sisäänrakennetun 12 presetin arsenaalin 400 ohjelmoitavaksi presetiksi ja mm. loopperiksi käyttämällä Peavey Sanpera&trade II -jalkakytkintä (lisätarvike).


Sisäänrakennetun, studiotasoisen USB 2.0 -liitännän myötä VYPYR toimii loistavasti myös audiosovittimena, jonka tietokoneet tunnistavat äänilaitteeksi. VYPYR-sarjan kaikki kuusi vahvistinmallia hyödyntävät samaa Peaveyn helppökäyttöistä WYSIWYG-käyttöliittymää.

Ominaisuuksia:


- 60 W tehoa 

- 24 vahvistinkanavamallinnusta (särö- ja puhdaskanavamallinnus) 

- 3-al. EQ, Master Volume, Pre- ja Post-Gain -säädöt 

- 6L6-putkipääteaste 

- 12&rdquo kustomoitu mallintava kaiutin 

- 11 muokattavaa etuastepuolen &ldquo lattiapedaaliefektiä&rdquo  

- 11 muokattavaa pääteastepuolen &rdquo räkkiefektiä&rdquo  

- Jopa 5 yhtäaikaista efektiä 

- Sisäänrakennettu loopperi 

- Sisäänrakennettu kromaattinen viritin 

- Jopa 400 ohjelmoitavaa presettiä Sanpera&trade II -jalkakytkimellä 

- Studiotasoinen USB-liitäntä 

- MIDI-tulo ja -lähtö 

- Tap Tempo 

- Studiotasoinen kuulokeliitäntä 

- MP3/CD/Aux -tulo 

- Patentoitu TransTube® -teknologia 

- Lisätarvikkeeksi saatavana Sanpera&trade I tai Sanpera&trade II -jalkakytkinhttp://www.youtube.com/watch?v=3a2HtWDG0vw