Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra
Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra

Bd tuplapedaali Tama HP900PWN Iron Cobra

545,00 €
Sisältää alv. 24 %

TAMA IRON COBRA TUPLAPEDAALI HERKÄLLÄ TUNTUMALLA

Reilut kaksi vuosikymmentä sitten julkaistu Iron Cobra voi paremmin kuin koskaan. Uusi 2016-versio tuo kasan pieniä, mutta merkityksellisiä edistysaskeleita Taman ikonisen statuksen saavuttaneeseen rumpupedaaliin.


Pidempi footboard (jonka kulmaan nuijan etäisyys kalvosta ei enää vaikuta), järeämmät laakerit ja akselit kantapäiden alla sekä aiempaa 40% kevyempi nuijan pidike ovat kaikki tervetulleita parannuksia. Suurin muutos on kuitenkin varmasti uusi nuija, jonka beater lyö pienemmälle pinta-alalle, mutta on aiempaa pidempi. Uudistus tuo bassorumpuun lisää atackia ja parantaa soittajan kontrollia entisestään.

VOIMAA, NOPEUTTA!

Power Glide on yksi suosituimmista Iron Cobran variaatioista. Sen nuijan pidike on rakenteeltaan epäkesko, joten se antaa soittajalle pienen boostin kalvon lähellä. Tämä mahdollistaa beaterin pitämisen erittäin lähellä kalvoa ja iskun kontrolloimisen hyvin pienellä liikkeellä. Iron Cobra Power Glide tuo täydellistä kontrollia nopeisiin tempoihin.

 • Tuplapedaalien klassikko herkällä soittountumalla
 • Power Glide -pedaali lisää voimaa juuri kalvon lähellä
 • Power-Strike Cobra Beater -nuija
 • Cobra Coil-palautusjousi
 • Para Clamp Pro II-kiinnitys vanteeseen
 • Swivel Spring Tight kääntyvä vastusjousen pidike (patentointu)
 • Kuljetuslaukku mukana
 • Tuotekoodi: HP900PWN


KESTÄVÄ, LAAKEROITU SARANAOiles-laakereissa on vähemmän kitkaa, kuin perinteisissä laakereissa. Lisäksi laakerin pidike on päivitetty kaksiosaiseksi. Uusi rakenne minimoi sivuttaisliikkeen ja tuntuma on entistäkin vakaampi.


SWIVEL SPRING TIGHT

Yksi Taman hienoimpia uusia oivalluksia on patentoitu molemmista päistä kääntyvä vastusjousi. Jousen kulma muuttuu jalkion kulman mukana ja veto on tasainen joka asennossa. Jousen suora veto takaa tasaisemman vastuksen kuin missään muussa pedaalissa. 


SPEEDO RINGLaakeroitu jousen kiinnitys akseliin takaa kitkattoman ja sujuvan liikkeen. Mekanismi on myös naurettavan nopea irrottaa ja kiinnittää.


PARA-CLAMP II PRO

Taman Para-Clamp kiinnitysmekanismi on:

 1. Sijoiteltu hyvin pedaalin päälle
 2. Kiinnittyy mihin tahansa vanteeseen
 3. Ei naarmuta vannetta


VARI-PITCH BEATER HOLDERIron Cobran nuijan kulma on täysin riippumaton pedaalin kulmasta. Erillisillä säädöillä saat varmasti parametrit sopimaan omaan tyyliisi.


COBRA COIL -PALAUTUSJOUSI

Cobra Coil on liikuteltava teräsjousi, joka palauttaa pedaalin iskun jälkeen valmiiksi uutta iskua varten nopeammin. Tuntumaa voi säätää liikuttamalla jousta eteen tai taakse.


QUICK HOOK -JOUSEN KIINNITYS

Taman pedaalien jousen kiinnitys on suorastaan nerokas. Se ei klappaa eikä pidä meteliä, mutta sen kiinnitys on silti paras pala: kiinnittämiseen menee nimittäin alle sekunti!


POWER-STRIKE COBRA BEATER

Iron Cobran nuija tarjoilee soittajille enemmän kontrollia ja tanakampaa attackia. 


POWER GLIDE LITESPROCKET

Iron Cobran Power Glide -keskiö lisää kiihtyvyyttä kalvon lähellä. Pedaalin on herkkä ja nopea soittaa. Keskiö on myös vanhoja malleja 40% kevyempi.


KOTELO MUKANA

Iron Cobran mukana tulee järeä kuljetuskotelo, jonka avulla pedaali pysyy ehjänä roudauksesta toiseen.