Sähkörumpusetti 2Box DrumIT Five

2.689,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
DrumIt Five on avoin rumpujärjestelmä joka tarjoaa soittajalle mahdollisuuden paitsi valita vapaasti soitettavat soundit, myös vapauden käyttää itselleen mieluisia rumpukalvoja, mikä vaikuttaa olennaisesti soittotuntumaan.

Järjestelmä koostuu toisaalta vahvojen mutta kevyiden padien, symbaalitriggereiden ja telineiden yhdistelmästä, toisaalta tehokkaasta 'rumpuaivosta' sisäänrakennetulla 4GB flash-muistilla. Kokonaisuus on kättökelpoisuudessaan todellakin jotain uutta.

 Helppo käyttää ja pystyttää


DrumIt Fiven vartavasten suunniteltu räkki on kevyt, keikkailua kestävä ja helposti kytkettävissä. Käyttäjä pystyy säätämään kaikki padit ja triggerien herkkyyden omaan soittotyyliinsä sopiviksi. Bassorummun poljin on säädettävissä niiltä osin kuin sen kiinnitys telineeseen sallii.

Käytä suosikkikalvojasi

DrumIt Five tarjoaa mahdollisuuden niin perinteisten rumpukalvojen käyttämiseen kuin verkko- tai kumikalvoihin. Kaikki kalvot voi vaihtaa samalla tavoin kuin perinteiseen rumpusettiin.

Soita omilla soundeillasi

DrumIt Five -editorisoftan avulla voit ladata omat multi-sample -soundisi .wav, .aiff tai .rex -tiedostoista. Uskomattoman monipuolinen soundien tuonti yhdistettynä DrumItin omaan soundikirjastoon takaa sen, että kaikki maailman rumpusetit ovat saatavillasi.

Laadukkaat valmiit soundit

DrumIt Fiven oma soundikirjasto on koottu ja tallennttu kunnollisessa studiossa huippuluokan rumpalien kanssa. Monikanavainen ja monikerroksinen tallennusmuoto ja huolellinen editointi takaavat soundien käyttökelpoisuuden.

Oikean kokoiset padit

Padeja on saatavissa 8 tuumasta 14 tuumaan, ja niissä on kaikissa sekä kalvo- että vannesensorit. DrumIt Fiven valualumiiniset padit ovat sekä kevyitä että kestävät keikkailua.


Looppaa ja treenaa

DrumIt Fiven moduli mahdollistaa looppien triggauksen padeja lyömällä, omien sekvenssien rakentamisen ja ulkopuolisen mediasoittimen liittämisen linjatuloon.

Muokkaa ja viilaa settejä ja soundeja

Rumpusettejä voi koota DrumIt Fiven editointiohjelmassa helposti siirtelemällä hiirellä halutut soundit halutuille paikoille. Virtuaalipadeilla voi kokeilla, miltä setti kuulostaa. Monikanavaiset ja monikerroksiset soundit tarjoavat erinomaisen uudelleenmiksattavuuden, joten setti soi aina käyttäjän omien toiveiden mukaan. Uusia soundeja voi luoda .wav, .aiff tai .rex -tiedostoista ja ne on helppo ladata USB-kaapelilla DrumItin moduliin.

Hi-hat joka toimii

Toisin kuin useimmissa sähköseteissä, DrumIt Fiven hi-hat toimii kuten oikeakin, eli soitettava osa liikkuu ylös ja alas polkimen mukaan. Pinta on kuitenkin samaa äänetöntä kumia kuin symbaalitriggereissä. Sisäänrakennettu sensori tunnistaa pystysuuntaisen liikkeen ja yhdessä lyömäpinnan monialuesensorin kanssa takaa että DrumItin hi-hat pystyy yhtä monipuoliseen soundikirjoon kuin oikeakin.

Lataa ja tallenna USB:n kautta

Kun DrumIt Five on kytketty tietokoneeseen USB-kaapelilla, voi settejä ja soundeja siirtää hiirellä raahaten laitteen omaan muistiin joko DrumItin omalla editointisoftalla tai tietokoneen oman käyttöjärjestelmän kansio- ja tiedostonhallinnalla.

Symbaalin monet soinnit

DrumIt Fiven äänettömät symbaalitriggerit saavat elää telineissään kuten oikeatkin symbaalit, ja ne tarjoavat lyömäpinnan monialuesensorin jonka ansiosta kellosointi, ride-sointi ja reunaisku ovat eri ääniä, kuten kuuluukin. Symbaalin voi myös vaimentaa tarttumalla sitä reunasta.

Nopea vasteaika ja laaja dynamiikka

DrumIt Fiven triggerit ovat paitsi nopeita, myös laajan dynamiikan mestareita. Erityyppisten padien sointialueiden kanssa ne tarjoavat rumputyöskentelyyn niin aidon 'käyttöliittymän', ettei sellaista ole koskaan aikaisemmin ollut tarjolla.

Erinomainen äänenlaatu

Koska DrumIt Fiven ääniosio käyttää häviötöntä pakkausalgoritmia, on tarjolla aina paras mahdollinen 24-bittinen sointi.

The DrumIt Five Editor!

2Box DrumIt Five alkaa täyttää niitä lupauksia joita järjestelmälle on annettu jo alusta alkaen. Kauan odotettu Kit Editor on nyt ladattavissa webbisivuilta (www.2box.se)!

2Box Kit ja Sound Editor on ladattavissa käyttöösi 2Boxin webbisivuilta. DrumIt Five-käyttäjä voi ladata omia Wav-tiedostoja, editoida layereita ja tallentaa ne DrumIt -formaattiin, voit siis soittaa omia soundejasi järjestelmällä. Hieno työkalu ja ainutlaatuinen ominaisuus kaikille DrumIt -käytäjille.


Valmistajan sivuille: http://www.2box.se/