Äänityspaketti Focusrite Scarlett Studio
Äänityspaketti Focusrite Scarlett Studio

Äänityspaketti Focusrite Scarlett Studio

239,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Scarlett 2i2 + 1' kondensaattorimikrofoni + kuulokkeet. Cubase LE

Scarlett Studiosta löydät kaiken, mitä tarvitsen aloittaaksesi huippuluokan äänitteiden tekemisen - aina mikrofonikaapelia myöten. Lisää vain tietokoneesi ja voit äänittää kitaraa, laulua, bassoa tai muita instrumentteja, viimeistellä äänityksesi studioluokan efekteillä ja tehdä lopullisen master -miksauksen.

Focusrite on valmistanut high-end &ndash äänitysjärjestelmiä maailman huippustudioihin jo 25:n vuoden ajan. Nyt Focusriten tunnustettu tekniikka on saatavissa kompaktina, korkealuokkaisena &rdquo avaimet käteen&rdquo &ndash ratkaisuna. Olit sitten kokenut muusikko tai äänittäjän uraasi aloitteleva harrastelija, on Scarlett Studio yhtälailla sinua varten. Mukana siis audiointerface, mikrofoni ja kuulokkeet sekä softat.

Scarlett 2i2 -interface:

Scarlett Studion sydämenä sykkii suosittu USB-väyläinen Scarlett 2i2, jolla saat PC- tai Mac &ndash tietokoneeseesi 2 sisäänmenoa ja 2 ulostuloa. Laadulla johon ammattilaiset ovat luottaneet jo neljännesvuosisadan ajan.

CM25 -kondensaattorimikrofoni ja HP60 -kuulokkeet:

Studioluokan kondensaattorimikrofoni, CM25, on erityisesti suunniteltu laulun ja akustisten instrumenttien äänityksiin ja tallentaa esityksen joka nyanssin puhtaasti, pehmeästi ja herkästi. HP60 kuulokkeet puolestaan takaavat tarkan monitoroinnin ja kuulet niillä äänityksesi vääristymättömänä seikka, jolla on tärkeä merkitys luotaessa laadukasta äänitettä.

Steinberg Cubase LE 6 -softa:

Scarlett Studion mukana tulee tuhti softapaketti äänittämistä ja miksausta varten. Cubase LE 6 audiosekvensserin lisäksi Scarlett plug-in kokoelma (kompressori, EQ, gate ja reverb), Novation Bass Station -softasyntetisaattori sekä Loopmasterin samplepaketti (rumpulooppeja sekä efektejä).


http://global.focusrite.com/usb-audio-interfaces/scarlett-studio