Crash-symbaali 16
Crash-symbaali 16

Crash-symbaali 16" Meinl Classics Custom medium

Hyvä yleis crash lähes joka musatyyliin. Kiillotettu.

155,00 €
Sisältää alv. 24 %

MEINL CLASSICS CUSTOM 16" MEDIUM CRASH -SYMBAALI

RAIKKAAN YLÄPÄISESTI SOIVA KIILLOTETTU YLEIS-CRASH


Keskihintaisissa symbaaleissa on tällä hetkellä hyvä tilanne. Classics Custom -symbaaleja löytyy kolme eri sarjaa, joita suosittelemme sekoittamaan keskenään. Classics Custom 16" Medium Crash on eräänlainen sarjojen läpi matkaava yleis-crash, joka toimii todella hyvin Custom Dark- ja Extreme Metal -symbaalien kanssa. 


  • Ns. "semi-pro"-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu symbaali puoliammattilaiselle tai tosiharrastajalle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla. 
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Custom Extreme Metal- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Hyvin erilainen sointi muista metalliseoksista valmistettuihin Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC16MC


Classics Custom operoi niin sanotulla semi-pro-/ enthusiast-osastolla. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että Classics Customia käytetään oikeasti soittohommiin, eikä pelkkään harjoitteluun. 


RAIKAS MATERIAALI JA CLASSICS PERHEEN TUKIVERKOSTO


Melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä Classics Custom -symbaalien suosiossa, mutta näitä myydään usein myös puhtaasti soundin vuoksi. B10 on materiaalina kirkassointinen ja siksi melkoisen erilainen esimerkiksi, pääsääntöisesti tummemmin soivaan, Pure Alloy -sarjaan verrattuna.


Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on kolme. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14" crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.