Splash-symbaali Meinl 10
Splash-symbaali Meinl 10

Splash-symbaali Meinl 10" Classics Custom Extreme Metal

Herkullisen heleästi kihahtava metal-splash!

75,00 €
Sisältää alv. 24 %

MEINL CLASSICS CUSTOM 10" EXTREME METAL SPLASH SYMBAALI - CC10EMS 


HERKULLISEN HELEÄSTI KIHAHTAVA METAL-SPLASH


Extreme Metal -sarjalaiset syttyvät helposti ja soivat kovaa. Sarjan 10" splash ei ole poikkeus sääntöön. Metallimusiikkiin suunnatuksi splashiksi tämä on itse asiassa yllättävänkin herkullisesti soiva ja dynaaminen symbaali, jota ei tarvitse lyödä kovaa saadakseen sen kuuluviin.


  • Räjähtävyys mielessä suunniteltu semi-pro -tasoinen splash-symbaali tosissaan harrastavalle / puoliammattilaiselle rumpalille
  • Kirkas ja erittäin kovaääninen. Suunniteltu metallimusiikin soittamiseen. 
  • Extreme Metal -symbaaleihin käytetään paljon raaka-ainetta. Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa!
  • Classics Custom Extreme Metal sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Dark -symbaalien kanssa. 
  • Tuotekoodi: CC10EMS


SYMBAALIT RASKAASEEN HEAVY-MÄTTÖÖN


Rock- ja heavymuusikoiden treenikämpillä ja keikoilla volumet tuntuvat kääntyvän yhteentoista. Tämä asettaa haasteita rumpaleille, koska symbaalit yksinkertaisesti hajoavat jos tätä äänenpainetta yritetään kompensoida lyömällä kovempaa. Classics Custom Extreme Metal -linja on suunniteltu nimenomaan tätä tarkoitusta varten.


Extreme Metal -symbaaleiden valmistuksessa käytetään runsaasti metallia, joten jo niiden massa yksinään saa ne soimaan kovaa. Kirkas pintakäsittely ja syvä taonta korostavat volyymia vielä lisää. Tämä ei silti tarkoita, etteikö Extreme Metal sarjasta löytyisi dynamiikkaa. Kyllä nämä nimittäin soittovoimakkuuteen reagoivat, kuten muidenkin Classics Custom -sarjojen lätyt. Osa sarjan edustajista on jopa poikkeuksellisen vivahteikkaita, varsinkin hintaluokkansa puitteissa. Näiden kohdalla on siis vähän tylsää puhua pelleistä. Kyseessä on oikea symbaali, ei pelti. 


TUKEA MUISTA CLASSICS CUSTOM -SARJOJEN SYMBAALEISTA


Classics Customia on kolme sarjaa, joista Extreme Metal on se raskain. Kaikki Classics Customit on valmistettu samasta materiaalista, joten ne sopivat senkin puolesta hyvin yhteen. Mikäli jokin symbaali ei siis tunnu juuri omalta tai esimerkiksi yhdeltä crashilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia, kannattaa kokeilla muiden Classics Custom -linjojen symbaaleita. Sekoittelu on enemmän kuin ok!